Breng een bezoek aan Mini Mundi met NapPas

Familiepretpark Mini Mundi bestaat uit drie delen. Dit is het bekende Miniatuur Walcheren, een overdekte indoor speeltuin en een pretpark met verschillende attracties. Hier kunnen kinderen groot en klein zich natuurlijk uitleven! Zoek jij nog een leuk uitje voor in de kerstvakantie? Denk dan eens na over een bezoek aan Mini Mundi met het hele gezin.

Bij het attractiepark van Mini Mundi kun je samen een spannend rondje in de achtbaan maken of een ritje met een treintje maken. Je kunt zwieren, zwaaien, springen en slingeren door het park.

Denk je nu.. En de jonge kinderen dan? Daar is ook over na gedacht! Zij kunnen binnen in de indoor speeltuin spelen op de glijbanen, bouwen met blokken of klimmen over de toestellen. Er staan hier veel verschillende speelstructuren met leuke klimtorens, botsauto’s en een springkussen.

De ouders kunnen wanneer de kinderen aan het spelen zijn ook heerlijk genieten van een kop koffie, terwijl je vanaf hier ook je kinderen nauwlettend in de gaten kan houden.

Gebruik jouw NapPas bij Mini Mundi

Wanneer jij een bezoek wil gaan brengen aan Mini Mundi, vergeet dan het gebruik van de NapPas van nappas.nl niet! Met de NapPas krijg je bij Mini Mundi namelijk 15% korting per persoon, waarbij dit maximaal bij 4 personen kan worden toegepast.

Ken jij de NapPas nog niet? Dit is een kortingskaart waarbij jij bij meer dan 250 attracties in Nederland korting krijgt. Op deze manier kun jij dus voordeling een dagje uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *